"

Voor volwassenen

Even jezelf zijn en alleen maar genieten.

Een avondje met … Vlindervrij

Deze avonden staan in het teken van gewoon even genieten, genieten zonder alle zorgen. Vaak ben je druk met het gezin, zeker als er zich thuis problemen zijn waar je op dat moment geen grip op hebt. Zeker in deze periode is het belangrijk om jezelf even op te kunnen laden. Even jezelf te mogen zijn en alleen maar te genieten.

Hierdoor krijg je zelf weer meer energie en ben je weer opgeladen om positiever verder te gaan met de behoeftes van het gezin. Mijn avond staat dan ook in het teken van relaxen, rust, warmte, gezelligheid en plezier.

Iedereen is welkom om op zijn eigen manier van deze avonden te genieten. Hieronder vind je verschillende data en thema’s van avonden. Iedereen heeft weleens behoefte aan zo een avond.

Dus ook als je geen kinderen hebt of problemen/behoeftes, ben je natuurlijk ook van harte welkom!

#

Voor volwassenen

Even jezelf zijn en alleen maar genieten.

Agenda

  •  Helaas wegens het Coronavirus moet dit nog even wachten. Hopelijk volgt er snel een datum!

Locatie:
Stoofdijk 6, Steenbergen

$

Voor kinderen

Samen leren, samen ontdekken en samen genieten.

"

Voor kinderen

Samen leren, samen ontdekken en samen genieten.

Agenda

  • Zaterdag 6 juni 2020
    13.30 tot 16.00 uur verrassingsmiddag voor de prijswinnaars!
  • Prijswinnaars worden 1 juni bekend gemaakt.
  • Er worden 2 prijswinnaars gekozen.
  • De winnaars mogen 3 vriendjes meenemen…
  • Kijk op Facebook/Instagram hoe je kans kan maken op deze middag.

Locatie:
Stoofdijk 6, Steenbergen

Een middagje met … Vlinder vrij

Ik ben een voorstander van samen leren, samen ontdekken en samen genieten.
Op deze middagen zijn dan ook alle kinderen welkom. Elke middag staat in het thema “samen mooi & krachtig zijn”. Kinderen leren van elkaar. Leren dat ze niet allemaal hetzelfde zijn en reageren. Er zijn kinderen die erg druk zijn, maar ook erg rustig. Er zijn kinderen die erg beweeglijk zijn, maar ook kinderen die niet graag op de voorgrond willen staan.

Voor alle kinderen zit in zo een middag een leerpunt. Doelen waaraan ze zelf werken, zonder dat ze het door hebben. Een rustig kind kan veel leren van een druk kind, maar andersom zeker ook.

Door samen op onderzoek te gaan door middel van expressie, spelletjes onderzoeken en beweging leren ze veel meer dan ze zelf beseffen. Het zijn mooie en waardevolle middagen waarin plezier met elkaar een belangrijk speerpunt krijgt. Hiernaast vind je verschillende data en thema’s van de middagen.